Preview Mode Links will not work in preview mode

ProPodden

Nov 28, 2023

På Pro Sentret har vi sosialkonsulenter som kan bistå de som kommer innom oss med ulike ting. I denne episoden snakker sosialkonsulentene Annette og Aurelia om hva vi kan tilby og litt mer om hva du kan forvente av oss på Pro Sentret. 


Nov 21, 2023

Stua er navnet på oppholdsstedet som Pro Sentret har for personer med erfaring med å bytte og selge seksuelle tjenester på Pro Sentret. Her kan man slappe av, vaske klær, spise mat og snakke med andre med like erfaringer som deg, eller man ansatte på Pro Sentret. 

I episoden hører du sosialkonsulent Ida og...


Nov 14, 2023

Denne gang vil du høre litt om helsetilbudet du som har erfaring med å selge eller bytte seksuelletjenester kan få på Pro Sentret. Du vil også bli litt bedre kjent med folkene som jobber på dette tilbudet. De du hører er Richard som snakker med sykepleier Embla og sykepleier Rebecca. 


Nov 7, 2023

Pro Sentret gir også veiledning og støtte til personer som kjenner eller har noen rundt seg som har erfaring med å selge eller bytte seksuelle tjenester. I denne episoden snakker vi om hva som kjennes som vanskelig for de som ikke har de erfaringen og vi snakker om hvordan vi kan møte de med disse erfaringene. Du...