Preview Mode Links will not work in preview mode

ProPodden

May 30, 2023

Vi får høre Kirsten og Arne snakke om det tilbudet som var og hvordan det utviklet seg på Pro Sentret. De snakker om det arbeidet vi gjorde gjennom mange år. Du hører gjestene Kirsten Frigstad og Arne Randers-Pehrsoni samtale med Richard Lunden fra Pro Sentret.


May 23, 2023

I denne episoden forteller, Kirsten og Arne, som var med å starte Pro Sentret i 1983 on hvordan de jobbet da og hvordan ting utviklet seg etter årene som gikk. De reflekterer rundt arbeidet som ble gjort, og vi får innblikk i ulike møter med brukere og andre. Du hører gjestene Kirsten Frigstad og Arne...


May 16, 2023

Pro Sentret er 40 år i 2023 og i den forbindelse har vi invitert to av de som var med på oppstarten. I denne episoden snakker de om hvordan starten var og hvordan Pro Sentret ble til. Du hører Kirsten Frigstad og Arne Randers-Pherson i samtale med Richard Lunden fra Pro Sentret. 


May 9, 2023

Vi ser tilbake på prostitusjonshistorien i Norge. Er det verdens eldste yrke? Hvordan var det med salg av sex før i tiden, og hvordan var utviklingen? Stemmer det at det var slik som bildet "Albertine på politilegens venteværelse" viser?

Spesialkonsulent Ida Kock ved Pro Sentret snakker med Richard Lunden om hvordan...


May 2, 2023

I denne episoden får du ett lite innblikk i hva Pro Sentret er og hvilke planer vi har med ProPodden fremmover. 

Du vil høre ansatte ved Pro Sentret, Kim Iria Muri Råme og Richard Lunden.